ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Начало ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Поздравителен адрес

до

родителите на децата в ДГ №199 “Сарагоса”

от

Янислава Ахчиева – Директор

 Уважаеми родители,

Голяма чест и отговорност за мен е да поема ръководството на една от най – предпочитаните детски градини – ДГ№199 “Сарагоса” , район „Сердика“. 

Нашата градина е място, където децата се чувстват щастливи, защитени, разбирани и подкрепяни. И е средище на хора, които обичат децата и професиите си, поддържат квалификацията си на съвременно равнище, сремят се към висока професионална реализация и са удовлетворени от работата си.

В ДГ № 199 „Сарагоса” предучилищните педагози имат една основна мисия да изграждат детската личност съвместно с усилията на родителите и да намират хармония във взаимоотношенията си. Тази нова учебна ни предизвиква за нови идеи, разумно и отговорно отношение към труда и доближаване към това – да направим нашата детска градина такава, каквато я заслужават нашите деца, техните родители и всички служители работещи в нея.

 Заемам длъжността директор на ДГ№199 “Сарагоса” с желание за усърдна работа, отдаденост и ползотворно партньрство с вас и с надеждата да работим всеки ден в името на нашето бъдеще – децата ни !

Янислава Ахчиева – Директор

Category: / Tags:

Comments